Wereld van de kunst en design

Als je in de buurt van Roosendal, telefoon wil laten herstellen. Check dan bij een bedrijf waar ik onlangs een super ervaring heb gehad: detelefoonreparatiewinkel.nl Het scherm van de iPhone 7 Plus is zeker mooi – maar die schoonheid van glas kan breken als hij valt, wordt ingegooid of op een andere manier op even harde oppervlakken wordt afgestoken. Sommige pauzes zijn slechter dan andere – ik ben al een maand lang met een licht gechipt 7 Plus-scherm – maar als je je scherm volledig kapot maakt, heb je waarschijnlijk een schermreparatie nodig. Wanneer je je scherm kraakt, vernietigt het ook de waterbestendigheid van je iPhone; als je eraan gewend bent het in de buurt van water te houden, wil je je apparaat zeker repareren.

Er zijn verschillende manieren om een ​​kapot iPhone-scherm te repareren of te vervangen, afhankelijk van uw monetaire situatie en vrije tijd. Hier zijn een paar, in volgorde van gemakkelijkste (en goedkoopste) tot meest gecompliceerde.

In de afgelopen jaren had ik deze optie hierboven aanbevolen om een ​​afspraak met Apple te maken, maar omdat het iPhone-scherm ingewikkelder is geworden – en duurder is, kan een thuisbrouwreparatie je apparaat vaak belemmeren volledig te werken. (Je kunt je scherm bijvoorbeeld niet opnieuw kalibreren voor waterbestendigheid.) Het is nu ook duurder dan de AppleCare + reparatie of reparatie buiten de garantie, met een schermvervanging en toolset van gemiddeld ongeveer $ 230.

Naarmate de iPhone 7 ouder wordt en de schermprijzen dalen, kan dit veranderen, maar voor nu vind ik het moeilijk om gebruikers aan te bevelen deze route te volgen. Als je echt nieuwsgierig bent naar het repareren van een iPhone 7 of 7 Plus, kun je de instructievideo van de telefoon reparatie winkel bekijken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *