Wereld van de kunst en design

Verschillende soorten kwaliteit in glazen deuren

Een goed deel van onze ochtend- en avondroosters wordt doorgebracht in de badkamer. Een badkamer is ook een plaats die vaak door alle of meerdere leden van een familie wordt gedeeld. Het is dus essentieel om zowel de bruikbaarheid als de esthetiek te overwegen bij het renoveren ervan. Wil jij in je badkamer een glazen deur op maat plaatsen? Neem dan contact met ons op. Met onze expertise kunnen wij jouw beste helpen in glazen deuren.

Houd bij het kiezen van de douchedeuren rekening met het onderhoudsniveau dat nodig is. Een kamerhoge deur, zoals in deze afbeelding heeft een enorm voordeel. Het kan de warmte vasthouden in de doucheruimte. Maar het nadeel is dat het ook het vocht vasthoudt dat vaker moet worden schoongemaakt. Dit betekent ook dat glazen deuren makkelijk schoon maken te zijn

Als u zelfs in een privéruimte van uw privacy houdt, vervang dan helder glas door matglas. Maar dit vermindert het licht dat in de douchecabine komt en u zult het moeten compenseren met binnenverlichting. In deze badkamer wordt aan één kant van de douchecabine een spiegel opgehangen voor de gootsteen.

wingman-montage.nl